Home-gr, Ανάγκες και Προβλήματα, Ταλέντα, Ευκαιρίες, Κοινότητα, Μάθηση, Προκλήσεις

“Μείνε συντονισμένος στη ζωή, στη χαρά, στην ευτυχία!” – EU Programme ERASMUS+ STAY TUNED

Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ και τη φιλική συμμετοχή άλλων μουσικών, πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2019 στο SD FACTORY στην περιοχή Reggio Emilia της Ιταλίας, στο πλαίσιο του κλεισίματος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος κινητικότητας νέων ERASMUS+ με τίτλο: STAY TUNED, συνεργασίας του οργανισμού CEIS στην Ιταλία και του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην Ελλάδα.

Με το μήνυμα “Μείνε συντονισμένος στη ζωή, στη χαρά στην ευτυχία!” οι νέοι που συναντήθηκαν για τη διεξαγωγή αυτού του προγράμματος, χόρεψαν και έπαιξαν μουσική.

Για τα παιδιά της ελληνικής αποστολής, ήταν  μοναδική η εμπειρία αυτή, σε μια πόλη της Ιταλίας, σε έναν Οργανισμό με πολλά χρόνια Ιστορίας στο χώρο της απεξάρτησης και της βοήθειας στον Άνθρωπο.

” Δεν θα το ζούσαν ποτέ αν δεν γίνονταν μέλη μιας Κοινότητας και ενός Προγράμματος που υποστηρίζει από την πρώτη επαφή, και σε όλη τη διαδρομή που χρειάζεται, παιδιά και γονείς να διανύσουν, προκειμένου να πάρουν τη ζωή τους πίσω και να εξελιχθούν.

Έχει ψυχή αυτό που κάνουμε εδώ, σύνδεση, ομαδικότητα, συνεργασία, ανταλλαγή εμπειριών από τη διαδικασία της θεραπείας και της απεξάρτησης. Δημιουργικότητα, επικοινωνία, ανθρώπινες σχέσεις!

Σήμερα, αλλά και κάθε μέρα χρειάζεται όλοι μας να είμαστε με ενότητα, με Παρουσία, εμψυχώνοντας ο ένας τον άλλον και τους ανθρώπους που ζητούν τη βοήθειά και την υποστήριξη της  ΣΤΡΟΦΗΣ”.

Strofi band και Play that Fanky music!