Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Το παιχνίδι KEY Game προορίζεται να υποστηρίξει το πρόγραμμα εκπαίδευσης πρόσωπο με πρόσωπο (face to face) που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου Keystone. Οι εκπαιδευτές και οι μέντορες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή για να υποστηρίξουν την εκπαίδευση των χρηστών με σχετικό περιεχόμενο ενώ ταυτόχρονα αυτοί απολαμβάνουν μια ιστορία μυστηρίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος παρέμβασης, οι εκπαιδευτές και οι μέντορες μπορούν να προγραμματίσουν τις συνεδρίες με το KEY Game ή να αφήσουν στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ιστορία στο δικό τους ρυθμό.

Το KEY Game είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι όπου τέσσερις χαρακτήρες αλληλεπιδρούν σε μια εφαρμογή που βασίζεται σε κείμενο, για να λύσουν ένα αίνιγμα: ένας από αυτούς έχει χάσει τη μνήμη του και ο χρήστης, μαζί με τους άλλους χαρακτήρες, θα τον/την βοηθήσουν να ανακαλύψει την ταυτότητά του/της και να προσδιορίσει ποιος είναι φίλος ή εχθρός. Αυτή είναι μια ιστορία για το βουντού, τη φιλία και τη βοήθεια χωρίς ανταλλάγματα.

Πηγαίνετε στο KEY Game